בעקבות ראיות, עדויות ובדיקת פוליגרף, בג"צ דחה את ערעור האח להחלטה לשידור התחקיר על שורה של פגיעות מיניות לרבות מעשי אינוס באחותו מאז היותה בת 12 ועד לשנות ה-20 שלה.
בתחילה הגיש האח בקשה לבית המשפט המחוזי בתל אביב למתן צו מניעה זמני כנגד רשת מדיה למניעת פרסום כתבת תחקיר אודותיו, אולם בקשתו נדחתה. האח בן 56 שנים, נשוי ואב לשניים, סגן אלוף (במיל.) ובעל עסק לשירותי לוגיסטיקה וסחר במתכות תעשייתיות, טען כי המסכת העובדתית אותה מציגה האחות מבוססת על עובדות שקריות אשר נועדו להכפיש אותו ולגרום לפגיעה קשה בשמו הטוב, וכי בעבר גוללה אחותו את הכזבים הללו בפני הוריו, אשתו וילדיו, הכל על מנת להשפילו ולהכפישו.
האח טען עוד, כי לבקשת הוריו נמנע מהליכים משפטיים מכיוון שבעבר כשהיה בן 28 ואחותו בת 25 הם קיימו יחסי מין ביוזמת האחות, וכי הוא בוש ונכלם על מעשים אלו, וכי טענות האחות נובעות מסכסוך כספי שהתגלע ביניהם בשנת 2005. לטענת המבקש אחותו סבלה בעבר, ועדיין סובלת, מבעיות נפשיות, וכי בעברה עת עבדה כסייעת בגן ילדים עבודתה הופסקה לאחר שקבוצת הורים האשימה אותה בהטרדה מינית של אחת הילדות. לטענת האח, הכתבה מושתתת על תלונות שקריות מבלי לבצע תחקיר יסודי לברור טענות אלו.
רשת מדיה טענה, כי הכתבה מושתתת על תחקיר רציני מגובה בראיות, עדויות וגם בדיקת פוליגרף שבה האחות, כיום בת 53, נמצאה דוברת אמת.
האח פנה לבג"צ בבקשת רשות ערעור על החלטתו של בית המשפט המחוזי, אולם שופטת העליון רות רונן דחתה את הבקשה: " אכן, המחיר שהמבקש יידרש לשלם בחייו ובשמו הטוב – אם יסתבר בסופו של דבר שאין ממש בטענות כלפיו, הוא מחיר גבוה מאוד, שאינני מקלה בו ראש כלל. אולם, כפי שקבעה הפסיקה, מול המחיר הזה עומד הערך החשוב של חופש הביטוי וחופש העיתונות; החשיבות של הערכים הללו בשיטת המשטר הדמוקרטית – והתוצאה הנגזרת מכך ביחס לנטלי ההוכחה המוטלים על מי שמבקש למנוע מראש פרסום".